Hoće li biti rukometa u Areni? Bandić i Vlada tvrde da su računi plaćeni

0
101
Photo: Igor Soban/PIXSELL

Vlada je sve svoje obveze podmirila sa zadnjim danima prošle godine i zato nema razloga da se utakmice ne igraju u Areni

Tri dana prije početka Europskog rukometnog prvenstva, tvrtka Ingra – koja je gradila zagrebačku Arenu i njezin je vlasnik – zaprijetila je zatvaranjem te dvorane zbog, navodnih, neraščišćenih računa oko najamnine, koju su trebali plaćati Grad Zagreb i Vlada. Sinoć iz Hrvatskog rukometnog saveza i Grada poručuju – utakmice će se igrati.

Iako se pojavila informacija da će Ingra zaključati zagrebačku Arenu i da se u njoj neće igrati utakmice Europskog rukometnog prvenstva, gradonačelnik Bandić spušta loptu na zemlju.

Loading...

“Holding je sve platio, nema dugova. Indeksacija je osam mjeseci na djelu, zatraženo je mišljenje Pravnog fakulteta – mislim da je sada to pri kraju”, kazao je Bandić koji je građanima poručio da kupe kartu za utakmice i u Splitu i u Zagrebu jer će Hrvatska u finale.

Kako HTV doznaje, Vlada je sve svoje obveze podmirila sa zadnjim danima prošle godine i zato nema razloga da se utakmice ne igraju u Areni.

Iz Ingre sinoć nisu htjeli davati izjave. Poručuju – o svemu će se oglasiti u srijedu.

Informacijom o mogućem zatvaranju Arene – u Hrvatskom rukometnom savezu ostali su iznenađeni. Tomislav Grahovac, predsjednik HRS-a samo je kazao kako mu je teško shvatiti da se sve ovo događa nekoliko dana prije početka prvenstva.